Del
NorskEnglish
Tilbake til oversikten

Om Aars

I over 80 år har Møller-familien spilt en sentral rolle i Norges samfunnsutvikling. I dag er familiens eierskap og virke samlet i familie- og holdingselskapet Aars. Selskapets navn går tilbake til Harald Aars Møller som grunnla det som i dag er Møller Mobility Group. Det er i dag 3. og 4. generasjon som utgjør de aktive eierne.

- Aars skal sikre at eierne får en solid og langsiktig verdiutvikling i tråd med den risikoprofil eierne til enhver tid ønsker. Ambisjonen er at Aars skal være det beste stedet for familien å forvalte sitt eierskap, sier administrerende direktør i Aars, Sigurd Haavik. 

Viktige oppgaver for å nå denne ambisjonen er bl.a. å bistå eierne med å være aktive og gode eiere av både eksisterende og virksomheter under familiens eie. Aars har det daglige ansvaret for å forvalte eiernes finansielle investeringer. I tett samarbeid med våre virksomheter, ivaretar Aars, gjennom det nyetablerte selskapet Møller Signatur, også ansvaret for familiens samfunnsoppdrag, som skal være en naturlig del av vår forretning.

Familien startet med en bilbutikk og et verksted på Strømmen utenfor Oslo. I dag inkluderer eierskapet mange virksomheter og medarbeidere i Norge, Sverige og i Baltikum.

26.4mrdNOK
Samlet omsetning 2018

Bilvirksomheten, Møller Mobility Group, er fortsatt kjernen. I tillegg eier, drifter og utvikler vi bynære næringseiendommer i Møller Eiendom og vi investerer og engasjerer oss i bedrifter som vi mener kan ha nytte av vårt aktive eierskap gjennom Katalysator. Gjennom generasjoner har familien skapt verdier i form av kundeopplevelser, erfaring, kunnskap og kapital. Verdiene er skapt av kloke og arbeidsomme mennesker, i samspill med samfunnet rundt oss. Dette er verdier som vi er opptatt av å videreutvikle, til det beste for de som kommer etter oss. Aars er familiens verktøy for å nå disse målene.

Nedlastninger
805millionerNOK
Resultat før skatt 2018

Styret & Administrasjonen

Styremedlem
Styremedlem
Styremedlem
Direktør Kapitalforvaltning
Økonomidirektør
Leder for strategi og forretningsutvikling
Finansanalytiker
Økonomimedarbeider
Servicemedarbeider
Kjøkkensjef
Kurator i Møllersamlingen
5000+
Ansatte i virksomhetene