Del
NorskEnglish
Tilbake til oversikten

Om Aars

I over 80 år har Møller-familien spilt en sentral rolle i Norges samfunnsutvikling. I dag er familiens eierskap og virke samlet i familie- og holdingselskapet Aars. Selskapets navn går tilbake til Harald Aars Møller som grunnla det som i dag er Møller Mobility Group. Det er i dag 3. og 4. generasjon som utgjør de aktive eierne.

- Aars skal sikre at eierne får en solid og langsiktig verdiutvikling i tråd med den risikoprofil eierne til enhver tid ønsker. Ambisjonen er at Aars skal være det beste stedet for familien å forvalte sitt eierskap, sier administrerende direktør i Aars, Sigurd Haavik. 

Viktige oppgaver for å nå denne ambisjonen er bl.a. å bistå eierne med å være aktive og gode eiere av både eksisterende og virksomheter under familiens eie. Aars har det daglige ansvaret for å forvalte eiernes finansielle investeringer. I tett samarbeid med våre virksomheter, ivaretar Aars også ansvaret for familiens samfunnsoppdrag.

Familien startet med en bilbutikk og et verksted på Strømmen utenfor Oslo. I dag inkluderer eierskapet mange virksomheter og medarbeidere i Norge, Sverige og i Baltikum.

26.6mrdNOK
Samlet omsetning 2016

Bilvirksomheten, Møller Mobility Group, er fortsatt kjernen. I tillegg eier, drifter og utvikler vi bynære næringseiendommer i Møller Eiendom og vi investerer og engasjerer oss i bedrifter som vi mener kan ha nytte av vårt aktive eierskap gjennom Katalysator. Men ferden stopper ikke her.

Gjennom generasjoner har familien skapt verdier i form av kundeopplevelser, erfaring, kunnskap og kapital. Verdiene er skapt av kloke og arbeidsomme mennesker, i samspill med samfunnet rundt oss. Dette er verdier som vi er opptatt av å videreutvikle, til det beste for de som kommer etter oss. Aars er familiens verktøy for å nå disse målene.

Nedlastninger
1.3mrdNOK
Resultat før skatt 2016

Styret & Ledelsen

Styremedlem
Styremedlem
Styremedlem
Adm direktør
Direktør Kapitalforvaltning / Styremedlem
Økonomidirektør / Diverse styreverv
Daglig leder Møller Signatur
Investerings- og strategirådgiver
Kurator i Møllersamlingen
5000+
Ansatte i virksomhetene