Del
NorskEnglish
Tilbake til oversikten
Harald Møller, styreleder Møller Eiendom

Satser på bærekraftig urbanisering

Harald Møller, styreleder i Møller Eiendom, skisserer en aktiv og ambisiøs framtid for eiendomsselskapet.

Møller Eiendom er allerede en av de 20 største eiendomsselskapene i Norge, men vi skal bli enda større. Eiendom representerer spennende muligheter, og i tråd med familiens langsiktige investeringsperspektiv er målet å øke verdien av vår portefølje til 10 milliarder kroner innen 2020. Vi skal i årene framover kjøpe og utvikle en rekke sentrale eiendommer, som ved sine tidsriktige løsninger og områdekvaliteter skal være tydelige landemerker. Møller Eiendom har allerede investert for seks milliarder kroner – det gjør meg trygg på at vi skal nå vårt strategiske vekstmål i løpet av de fire neste årene, sier Harald Møller  

Harald Møller

Hva selskapets hovedstrategi?

– Vi skal være en ambisiøs eiendomsaktør som bygger og utvikler for neste generasjon. Det ligger naturlig til vår langsiktighet. Vi vil investere i bygg som har høy teknisk og innholdsmessig verdi og bidra betydelig til utvikling av nye og attraktive byområder.

 

Hva slags forhold har du til bygg og eiendom?

– Jeg er opptatt av arkitektur, og synes det er interessant og spennende å få være med på å utvikle framtidens eiendomsløsninger. Det kanskje viktigste for meg er likevel gleden og inspirasjonen ved å få være en del av Møller Eiendom. Jeg føler meg privilegert som får lov til å jobbe sammen med – og lære av – dyktige folk i både administrasjonen og styret. Dette er en mulighet jeg ikke ville fått uten å være en del av eierfamilien. Det er jeg takknemlig for!

Vi vil investere i bygg som har høy teknisk og innholdsmessig verdi og bidra betydelig til utvikling av nye og attraktive byområder, sier Harald Møller.