En mangfoldig arbeidshverdag

Litt om Dalia
Navn
Dalia Kazokaityte (48 år)
Jobber som
Kjøkkensjef i Bygdøy Allé 4, Aars
Utdanning
Ernæringsfysiolog, bachelor i økonomi og pedagogikk fra Vilnius Pedagogiske Universitet
Drømmeyrke som barn
Teater-regissør
Hvordan vil du beskrive det å jobbe i Aars?
Gøy, lærerikt, dynamisk, utfordrende og motiverende
Dalia Kazokaityte stortrives i jobbhverdagen som kjøkkensjef i Bygdøy Allé 4 (BA4).
Her tilbereder hun daglig lunsj for medarbeidere i Aars, Møller Eiendom, leietagere, eiere og de mange besøkende på huset. Og i tillegg planlegges og forberedes servering når huset gjester små og store arrangementer. Dalia er utdannet ernæringsfysiolog, og legger stor vekt på å servere mat av høy kvalitet: Sunn, kortreist, av gode råvarer og som gir nok energi.
– Å lage god mat til travle mennesker er bare moro, sier en smilende Dalia.
Hun har satt seg et mål om at lunsjen skal være et
høydepunkt i en travel arbeidshverdag for alle med kontorplass på huset.
Når føler du at du gjør en skikkelig god jobb?
– Det er alltid hyggelig når ansatte inviterer gjester til vår egen kantine fremfor å ta lunsjen på byen! Da har jeg gjort en god jobb. Hun trives svært godt i serviceteamet og blant gode kollegaer, som hun opplever er både nysgjerrige og interessert maten som lages.
– Jeg er i tillegg heldig som kan servere gode nyheter i folks hverdag, som "maten er klar", "håper det smaker".
Hva er det beste ved jobben din?
– Når folk kommer til meg og takker for maten. Og når de positivt lar seg overraske av en ny rett jeg serverer, avslutter hun.