En mangfoldig arbeidshverdag

Dalia Kazokaityte stortrives i jobbhverdagen som kjøkkensjef i Bygdøy Allé 4 (BA4).

Her tilbereder hun daglig lunsj for medarbeidere i Aars, Møller Eiendom, leietagere, eiere og de mange besøkende på huset. Og i tillegg planlegges og forberedes servering når huset gjester små og store arrangementer. Dalia er utdannet ernæringsfysiolog, og legger stor vekt på å servere mat av høy kvalitet: Sunn, kortreist, av gode råvarer og som gir nok energi.

– Å lage god mat til travle mennesker er bare moro, sier en smilende Dalia.

Hun har satt seg et mål om at lunsjen skal være et

høydepunkt i en travel arbeidshverdag for alle med kontorplass på huset.

Når føler du at du gjør en skikkelig god jobb?

– Det er alltid hyggelig når ansatte inviterer gjester til vår egen kantine fremfor å ta lunsjen på byen! Da har jeg gjort en god jobb. Hun trives svært godt i serviceteamet og blant gode kollegaer, som hun opplever er både nysgjerrige og interessert maten som lages.

– Jeg er i tillegg heldig som kan servere gode nyheter i folks hverdag, som "maten er klar", "håper det smaker".

«Jeg elsker å lage mat på et supermoderne kjøkken for hyggelige mennesker!»

Hva er det beste ved jobben din?

– Når folk kommer til meg og takker for maten. Og når de positivt lar seg overraske av en ny rett jeg serverer, avslutter hun.