Overblikk av en person som kobler til laderen på en el-bil

Møller Mobility Group

Bil har vært kjernevirksomheten i vårt eierskap siden Harald Aars Møller grunnla selskapet i 1936.

I dag er Møller Mobility Group Nordens ledende bilkonsern og har virksomhet og medarbeidere i Norge, Sverige og Baltikum.

Møller Mobility Group er engasjert i import, salg, service, finansiering og skadereparasjoner av bilmerkene Volkswagen, Volkswagen nyttekjøretøy, Audi, SKODA, SEAT og CUPRA.

Bilindustrien er i hurtig endring. Norge skal kutte utslippene fra transport med 50-55 prosent innen 2030. Da må det kuttes vesentlig i bruk av fossilt drivstoff – og elektrifisering er den naturlige nye hoveddrivkraften. Møller Mobility Group har en ledende rolle i elektrifiseringen av den norske bilparken. 79 prosent av konsernets personbilsalg for egne merker i 2021 var elektrisk. Konsernet er i god posisjon til å innfri norske politikeres ønske om 100 prosent elektrisk nybilsalg for personbiler fra 2025.

Måten å eie, bruke og dele bil på er også i endring. Gjennom selskapet Hyre er Møller Mobility Group representert i et ledende miljø som jobber aktivt med å forme fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. Hyre er representert i Oslo, Trondheim og Bergen.

Foto: Elektrisk billading, Møller Mobility Group. Volkswagen AG