Onitio

Får teknologi til å virke

Se nyheten om Onitio her

InfoCare er et norsk selskap som leverer installasjon, support og vedlikehold på IT- og teknologisk utstyr i hele Norden.

Konsernet bygger på mer enn 35 års erfaring, og håndterer årlig mer enn 400 000 serviceoppdrag for bedriftsmarkedet. InfoCare tilbyr blant annet døgnbemannet på-stedet support, feilretting, reparasjoner, garantiservice, logistikk og installasjonsprosjekter. Bemanningstjenester er også en viktig del av selskapets tjenesteleveranser. Tjenester leveres direkte, eller i samarbeid med ledende leverandører og produsenter.

I tillegg til varehandel og offentlig sektor, leverer InfoCare tjenester til blant annet PC- og hardwareprodusenter, banker, transport og datasentre.

I Q4 2022 annonserte Aars oppkjøpet av Vismas Cloud Infrastructure-divisjon (Visma CIS). InfoCare og de tre Visma-selskapene kompletterer og styrker hverandre produkt- og tjenestetilbud, og under felles eierparaply vil både leveringskapasitet og tilstedeværelse for kunder i det nordiske markedet vesentlig styrkes. Integrasjonen av selskapene er godt i gang.

Aars har vært eier av InfoCare siden 2018.