Salg av Pizza Hut

Pizza Hut er en amerikansk restaurantkjede som eies av amerikanske Yum! Brands. Gjennom selskapet NRG Pizza AB har Aars vært franchisetaker for Pizza Hut i Sverige siden 1998. Selskapet eier og drifter i dag 25 restauranter - lokalisert fra Malmø til Sundvall i Sverige. Aars har nå inngått avtale om salg av NRG Pizza AB til det amerikanske investeringsselskapet Directional Capital.

Salget av Pizza Hut kommer som følge av et ønske om å rendyrke strategien for direkteinvesteringer i Aars, hvor selskapet i dag faller utenfor investeringsmandatet.

De siste årene har NRG Pizza AB respondert på endringen i kundebehov gjennom omlegging av egne restauranter, nye produktlanseringer, investering i «smart» restaurantdrift, ved bruk av stordata, og en vesentlig styrking Pizza Huts merkevare. 

-Sammen med ledelsen i Pizza Hut har vi jobbet for å optimalisere restaurantdriften tilpasset fremtidens kundebehov. Vi opplever at selskapet i dag er godt posisjonert for videre vekst i rett struktur, og at Directional Capital vil være en riktig eier for å ta selskapet videre, sier leder for Direkteinvesteringer Fredrik Dokk Nygaard.

En stor takk til rådgivere og involverte som har bistått i salget. Ikke minst er det på sin plass å takke Directional Capital for en god prosess.