Onitio ser dagens lys

InfoCare AS og Visma-selskapene Exso AS, Value Retail Consulting AS og Esscom AB samles i ett IT-konsern med nytt navn: Onitio.

Onitio vil være ledende i Norden innen sine respektive forretningsområder, og har som ambisjon å vokse ytterligere sammen med partnere og kunder i tiden fremover. Samlet har konsernet i overkant av 1500 ansatte i dag, med en forventet omsetning på nesten to milliarder kroner for inneværende år.

Onitio vil ledes av Malin Yrwing, som i dag er Group CEO i InfoCare. Hun har tidligere erfaring fra blant annet AF-gruppen, Capgemini Consulting og Wilhelmsen Maritime Services.

Både InfoCare og Visma-selskapene vil inngå i samme konsern under navnet Onitio. Navnet etableres i en overgangsfase, og organisasjonsendringene gjennomføres i løpet av inneværende år.

Med oppkjøpene og kombinasjonen av selskapene styrker Aars sin IT-satsing. Onitio vil levere et bredt spekter av IT-service og tjenester med bred geografisk dekning i Norden.

- Denne kombinasjonen er industrielt riktig, og vil kunne tilby kundene et bredere og bedre produkt- og tjenestetilbud. Vi har store ambisjoner for Onitio som en tydelig nordisk aktør. Som aktiv eier støtter vi opp om ytterligere vekst gjennom nye oppkjøp og organiske initiativ, sier Runar Kvåle, investeringsdirektør i Aars.

Les hele pressmeldingen fra Onitio