Ragnhild Janbu Fresvik nytt styremedlem i Aars

Vi styrker egen styrekompetanse og ønsker Ragnhild Janbu Fresvik velkommen som nytt styremedlem i Aars

November 2021
Kunnskap om bredden i norsk næringsliv, investeringsvirksomhet og et sterkt engasjement for bærekraft var avgjørende for valget av ny kandidat til styret.

-Vi er veldig glade for at Ragnhild Fresvik har takket ja til å bli en del av styret i Aars. Bredden i våre virksomheter favner mobilitetsløsninger, eiendom, kapitalforvaltning og direkteinvesteringer i selskaper i svært ulike bransjer. Med bred innsikt i norsk næringsliv, og operativ ledererfaring fra en rekke ulike roller, tilfører Fresvik relevant og viktig kompetanse inn i styret, sier styreleder i Aars Øyvind Schage Førde.

Ragnhild Fresvik (41) er konserndirektør for bedriftsmarkedet i Sparebanken Vest, og har lang erfaring fra både bankvirksomhet og ulike roller som konsulent. Hun har nær ti års fartstid fra Sparebanken Vest, og har tidligere erfaring fra bl.a. Boston Consulting Group, Software Innovation (nå TietoEvry) og Borea Opportunity Management.

-Ragnhild Fresvik kjenner norsk næringsliv godt. Hun tilfører i tillegg operativ ledererfaring fra digitaliseringsprosesser, erfaring med direkteinvesteringer og har et sterkt engasjement for bærekraft. For oss er det avgjørende å ha med mennesker på laget i Aars-styret som kan bidra til den beste, og en mest helhetlige, kompetanse i styret, sier styreleder Øyvind Schage Førde.

-Aars er et spennende selskap, med svært stor spennvidde i virksomheter og bransjetilhørighet. Jeg tiltrekkes av muligheten til å få jobbe med kanskje et av de meste spennende eiermiljøene i Norge, og opplever at Aars, og eierne bak, har tydelige ambisjoner for fremtidig videreutvikling av både egen forretning og samfunnsrolle. Her ser jeg frem til å bidra med min kompetanse i den videre utviklingen av Aars, sier påtroppende styremedlem Ragnhild Fresvik.

Fresvik er også engasjert i styreverv i Maritim Forum, Environmental Port Index og Folio. Hun innehar også vervet som styreleder i Eiendomsmegler Vest. Hun tiltrer styret i Aars i november.