Tre kolleger samlet rundt datamaskin

Vi søker Investerings­direktør

Vi søker en proaktiv og faglig sterk investeringsdirektør. Er det deg eller noen du kjenner?

Du vil være ansvarlig for egen investeringsportefølje og innta styreposisjoner i porteføljeselskaper. Du vil være støttende/ drivende overfor selskapsledelsen i porteføljen, med strategisk fokus og gjennomføringskraft. Sammen med investeringsteamet og eiermiljøet vil du ha ansvar for å videreutvikle porteføljen, vurdere potensielle oppkjøpskandidater i tillegg til inngåelse av strategiske allianser.

Aktuelle kandidater har høyere utdanning og erfaring fra investeringsområdet/ M&A, og gjerne operativ ledererfaring. Vi ser etter kandidater med analytiske og kreative evner, som er villige til å jobbe hardt og bidra i et teamorientert miljø. Du må være kommersielt orientert, strukturert og med en tydelig interesse for å identifisere gode investeringsmuligheter.

Vi er på jakt etter en teamspiller med gode kommunikasjonsegenskaper og evne til å bygge fellesskap og lagånd. Det er viktig for oss at du identifiserer deg med verdigrunnlaget i Aars.

Hele stillingsutlysningen finner du her

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Fredrik Dokk Nygaard (Investeringsdirektør i Aars) eller Jan Kirkerud (partner i Amrop AS)

Mannlige kollegaer i møte i komfortable stoler
Kvinne ved kontorpult
To manlige kolleger som leser aviser på høye stoler ved et bord
Tre kollegaer samlet rundt dataskjerm i diskusjon