Alfa Sko

Med norsk turarv på foten

Alfa Sko har røtter tilbake til 1931, og er dermed en av landets eldste skoprodusenter. Selskapet bærer med seg en viktig del av den norske turarven. Den tradisjonsrike produsenten har historisk hatt sterkt fotfeste innen jakt-, fjellstøvel- og skisko-segmentet. De siste årene har selskapet imidlertid også begynt å kapre markedsandeler innen vintersko og lave tursko.

Alfa Sko har lenge vært en pålitelig leverandør av fottøy til profesjonelle brukere som Politiet, Forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til komfort, kvalitet og funksjon. Produktporteføljen inkluderer også tilbehør til sko.

Alfa Sko har opplevd god vekst de siste årene, og selskapet forbereder seg nå på å entre det nordiske markedet. Deretter vil blikket rettes mot ytterligere internasjonalisering. Både produktdesign og merkevare gjennomgår en revitalisering.

Lanseringen av «ALFA For Life» i 2019 markerte starten på selskapets arbeid for mer bærekraftige løsninger i sin forretningsmodell, og er en satsing som styrkes fremover.

Aars har vært aktiv eier i Alfa Sko siden 2007.

Foto: Alfa Sko