En mangfoldig arbeidshverdag

Det er menneskene som er grunnfjellet i våre virksomheter. Og med mer enn 9000 medarbeidere i ulike virksomheter og ulike bransjer representerer Aars et mangfold av yrker, arbeidsoppgaver og arbeidsplasser. Bli med bak kulissene for å møte noen av våre mange medarbeidere.

Dalia Kazokaityte stortrives i en travel jobbhverdag som kjøkkensjef

Navn: Dalia Kazokaityte (47 år)

Tittel: Kjøkkensjef i Bygdøy Allé 4, Aars

Utdanning: Ernæringsfysiolog, bachelor i økonomi og pedagogikk fra Vilnius Pedagogiske Universitet

Drømmeyrke som barn: Teater-regissør

Hvordan vil du beskrive det å jobbe i Aars?

Gøy, lærerikt, dynamisk, utfordrende og motiverende

-Jeg elsker å lage mat på et supermoderne kjøkken for hyggelige mennesker!

Dalia Kazokaityte stortrives i jobbhverdagen som kjøkkensjef i Bygdøy Allé 4 (ofte kalt BA4). Her tilbereder hun daglig lunsj for medarbeidere i Aars, Møller Eiendom, leietagere, eiere og de til enhver tid mange besøkende på huset. I tillegg planlegges, og forberedes, servering når huset jevnlig gjester små og store arrangementer.

Dalia er utdannet ernæringsfysiolog, og legger vekt på å servere mat av høy kvalitet: Sunn, kortreist, av gode råvarer og som gir nok energi.

– Å lage sunn og god mat til travle mennesker er bare moro, sier Dalia.

Hun har satt seg et mål om at lunsjen skal være et høydepunkt i en travel arbeidshverdag for både gjester og alle med fast kontorplass i BA4.

Når føler du at du gjør en skikkelig god jobb?

– Det er alltid hyggelig når ansatte inviterer med gjester til vår egen kantine fremfor å ta lunsjen på byen! Da har jeg gjort en god jobb.

Hun legger til at hun trives svært godt i husets serviceteam og blant gode kollegaer, som hun opplever er både nysgjerrige og interessert i maten som lages.

– Jeg er i tillegg heldig når jobben min handler om kun å servere gode nyheter i folks arbeidshverdag, som "maten er klar", "håper det smaker".

Hva er det beste ved jobben din?

– Når folk kommer til meg og takker for maten. Og når de positivt lar seg overraske av en ny rett jeg serverer, avslutter hun med et smil.

Dalia drømte som barn om å bli teater-regissør, men har nå ifølge henne selv funnet drømmejobben som kjøkkensjef i Aars