En mangfoldig arbeidshverdag
Det er menneskene som er grunnfjellet i våre virksomheter. Og med mer enn 9000 medarbeidere i ulike virksomheter og ulike bransjer representerer Aars et mangfold av yrker, arbeidsoppgaver og arbeidsplasser. Bli med bak kulissene for å møte noen av våre mange medarbeidere.
Navn: Dalia Kazokaityte (47 år)
Tittel: Kjøkkensjef i Bygdøy Allé 4, Aars
Utdanning: Ernæringsfysiolog, bachelor i økonomi og pedagogikk fra Vilnius Pedagogiske Universitet
Drømmeyrke som barn: Teater-regissør
Hvordan vil du beskrive det å jobbe i Aars?
Gøy, lærerikt, dynamisk, utfordrende og motiverende
-Jeg elsker å lage mat på et supermoderne kjøkken for hyggelige mennesker!
Dalia Kazokaityte stortrives i jobbhverdagen som kjøkkensjef i Bygdøy Allé 4 (ofte kalt BA4). Her tilbereder hun daglig lunsj for medarbeidere i Aars, Møller Eiendom, leietagere, eiere og de til enhver tid mange besøkende på huset. I tillegg planlegges, og forberedes, servering når huset jevnlig gjester små og store arrangementer.
Dalia er utdannet ernæringsfysiolog, og legger vekt på å servere mat av høy kvalitet: Sunn, kortreist, av gode råvarer og som gir nok energi.
– Å lage sunn og god mat til travle mennesker er bare moro, sier Dalia.
Hun har satt seg et mål om at lunsjen skal være et høydepunkt i en travel arbeidshverdag for både gjester og alle med fast kontorplass i BA4.
Når føler du at du gjør en skikkelig god jobb?
– Det er alltid hyggelig når ansatte inviterer med gjester til vår egen kantine fremfor å ta lunsjen på byen! Da har jeg gjort en god jobb.
Hun legger til at hun trives svært godt i husets serviceteam og blant gode kollegaer, som hun opplever er både nysgjerrige og interessert i maten som lages.
– Jeg er i tillegg heldig når jobben min handler om kun å servere gode nyheter i folks arbeidshverdag, som "maten er klar", "håper det smaker".
Hva er det beste ved jobben din?
– Når folk kommer til meg og takker for maten. Og når de positivt lar seg overraske av en ny rett jeg serverer, avslutter hun med et smil.