Full, fast stilling nummer 60 i Møller Medvind!

En ny milepæl i Møller Medvind markeres når Robert Øien Vanvik signerer sin arbeidskontrakt for full, fast stilling i Møller Medvind i Trondheim.

Robert Øien Vanvik er ansatt nummer 60 i Møller Medvind. Det er vi skikkelig stolte over forteller arbeidsleder hos Møller Medvind i Trondheim, Gunnar Voldmo.

-Robert kom til oss i Møller Medvind uten førerkort, med ulike utfordringer i livet, som en meget forsiktig ung herremann for halvannet år siden. Det å få følge Roberts reise frem til den trygge og dyktige medarbeideren vi ser i dag, har ikke vært mindre enn fantastisk, sier Gunnar Voldmo.

Robert selv forteller at han opplever mottakelsen fra hele Møller-systemet, spesielt hos Møller Medvind og Møller Bil i Trondheim, som unik. Positiv unik, som han beskriver det.

-Jeg har vært flere steder tidligere, og jeg har aldri trivdes så godt, så tidlig. Folk er så hyggelige, behjelpelige og inkluderende. Og ikke bare når det gjelder jobbrelaterte ting, men også den mentale biten. Her har man alltid noen å prate med, som ønsker å løfte deg. Sliter man med noe så hjelper medarbeiderne meg med å finne løsninger. Jeg har jo hatt mine dager som har vært helt j***lig, men de rundt meg har hjulpet meg med å innse at problemet kanskje ikke har vært så stort som jeg vil ha det til. Det å overtenke tapper en for energi, forteller Robert åpenhjertig.

Og han tar med seg erfaringer fra Møller Medvind på flere plan enn det rent faglige knyttet til bilpleie.

-Det viktigste jeg har lært er kanskje at livet ikke er A4. Alle har sitt de sliter med, men stort sett så ordner alt seg til slutt. Er man åpen og ærlig så blir ting så mye lettere. Det å være bevisst og klar over at livet vil by på motstand gjør at man er litt bedre mentalt forberedt. Da må man forsøke å tenke at ting løser seg og da må man bare finne beste måten å løse det på. Bruker man folk rundt seg som man stoler på er det lettere, sier Robert.

Robert Øien Vanvik i Trondheim er ansatt nummer 60 i Møller Medvind, vi gratulerer!

-Det å kunne kjøre bil gir meg en frihetsfølelse, og jeg har på en måte tatt steget inn i voksenlivet. Det føles godt. Jeg har i tillegg fått masse fin ny kunnskap og kjenner at jeg begynner å bli mer voksen i en alder av 26 år. Jeg har skjønt at livet har mye bra å by på og at det å møte mennesker gir masse energi, sier Robert.

Våren 2018 åpnet dørene til Møller Medvind i Alfasetveien på Alnabru. Selskapet tilbyr bilpleie og klargjøring av nye og brukte biler, og samtidig tilbys unge mennesker som står langt fra arbeidslivet en mulighet til opplæring i bilpleie og full, fast stilling. Og knappe to og et halvt år etter oppstarten i Oslo var Møller Bil i Trondheim i gang. Kosmetisk avdeling her klargjør ca. 4.500 biler hvert eneste år.

Før jobben i Møller Bil og Medvind var en av Roberts utfordringer at han ikke har hatt førerkort, og ei heller turt å ta det. Men han forteller at han gjennom jobben har lært mye om kjøretøy, og at dette har vekket en interesse både for bil og trafikkregler som han opplever har gjort han tryggere.

Også førerkortet er nå på plass.

-Det å kunne kjøre bil gir meg en frihetsfølelse, og jeg har på en måte tatt steget inn i voksenlivet. Det føles godt. Jeg har i tillegg fått masse fin ny kunnskap og kjenner at jeg begynner å bli mer voksen i en alder av 26 år. Jeg har skjønt at livet har mye bra å by på og at det å møte mennesker gir masse energi, sier Robert.

Signeringen i Trondheim markerer en ny milepæl passert for Møller Medvinds virksomhet i Trondheim og Oslo. I tett samarbeid med NAV har hittil 60 medarbeidere fått opplæring og tilbud om arbeidskontrakt med Møller Medvind.

-Jeg ser lysere på fremtiden nå, avslutter Robert.